Over ons

Welkom op de website van Wijnen Camperverhuur!

Wijnen Camperverhuur is een verhuurbedrijf uit Maasbree met een passie voor campers. Onze zeer ruime luxe verhuurcampers zijn van alle gemakken voorzien om u een fijne en vooral zorgeloze campervakantie te bezorgen. Of u nu naar Scandinavië, Oost of Zuid Europa, op een camping, camperplek of in de vrije natuur wilt staan, met Wijnen camperverhuur geniet u van een vakantie waar comfort hoog in het vaandel staat. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken met onze verhuurcampers!

Alle verhuurcampers hebben een sterke onderbouw en motor, welke ervoor zorgen dat u op de autoweg goed mee kunt met het verkeer en in de bergen ontspannen de beklimming met de prachtige uitzichten kunt maken. Het onderhoud van onze camper doen we zelf in onze eigen werkplaats.
Ewalds&Wijnen autoservice is gespecialiseerd in auto's, bedrijfswagens en natuurlijk campers. Wij zorgen ervoor dat de camper altijd in een goede conditie meegaat op jouw vakantie! Mocht je onderweg toch hulp nodig hebben, dan staat met één telefoontje de hulpdienst van SOS International voor je klaar. Onze campers zijn verzekerd voor pech, sleephulp en vervangend vervoer in heel Europa. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Meer informatie over onze campers en camperverhuur, klik HIER.

Kijkt u eens rond op onze camperverhuurwebsite en neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via de mail, klik HIER. Uiteraard kunt u ons ook bellen +31 (0)6 13 17 09 39. Wij staan u graag te woord.

Wij geloven in een persoonlijke benadering, want iedereen is uniek.

Dus heeft u wensen? Geef het aan!

Je bent bij ons welkom voor:
camper huren
camper onderhoud

Vragen?
Wij zijn er voor jou. Neem contact met ons op via:
tel: 06-13170939| e-mail: info@wijnencamperverhuur.nl


Ciao , een hele fijne vakantie vol vrijheid,avontuur&comfort!

Geert en Carry